Super 10

Grovrengjøringsmiddel

med duft

Rengjøringsmiddel med industristyrke og trestegs virkning

NeoLifes kraftigste rengjøringsmiddel, Super 10 med industristyrke gjennomtrenger, løser opp og emulgerer også den hardeste skitt og smuss. Det er perfekt til industrielt bruk og er også sikkert for bruk i hjemmet. Super 10 gjør alle dine rengjøringsoppgaver lettere.

Du vil sette pris på den måten det trenger gjennom fett og flekker, vasker bort fingeravtrykk, svarte hælmerker, rester av såpe på fliser og fuger. Du velger den styrke som trengs for hver rengjørings- oppgave. Det er kraftig rengjøring for en billig penge pr. gang.

 

Hvordan Super 10 er unik?

Super 10 gir deg ekstra rengjøringskraft på grunn av dets unike 3-trinnsfunksjon:

 1. Super 10 trenger gjennom søl og flekker og går inn mellom overflaten og
 2. Super 10 løser det opp, bryter opp smuss og fett slik at det lett kan
 3. Super 10 emulgerer det inn i rengjøringsløsningen slik at det lett kan fjernes med skylling eller avtørking.

Super 10 har en kraftig alkalisk reserve, godt bevart styrke som blir aggressiv bare når den reagerer kjemisk med smuss og flekker.

Hvordan Super 10 arbeider

Super 10 bruker en kombinasjon av ikkejoniserte tensider, organiske løsningsmidler og naturlig såpe. Dets konsentrerte, 3-trinnsfunksjon går inn mellom overflaten og smusset ved gjennomtrengning, oppløsning og emulgering for førsteklasses rengjøringsytelse.

 

Hvorfor kunder trenger Super 10

Super 10 gir hver enkelt et konsentrert rengjøringsmiddel som gjør jobben for hele skap fulle av vanlige rengjøringsmidler!

Kjøkken: Spray på og tørk rent . . . apparater, treverk, krom, emaljerte flater, komfyrtopper, benkplater og vinduskarmer. Ekstra styrke for komfyrtopper, griller, uttrekksvifter og som forvask av kjeler og panner.

Baderom: Utstyr, golv, vegger, fliser.

Vask: Flekkfjerner for blekk, fargestifter, leppestift og forvask av smuss og flekker.

Oppholdsrom: Flekkrengjøring av tepper, vinduskarmer og andre overflater.

Garasje/bil: Bilmotorvask, fjerner fett og oljeflekker, gjør rent verktøy og garasjegolv. Bruk normal styrke for vinyl og imitert skinn.

Utendørs: Griller , hagemøbler, gjerder og porter.

 

HVORDAN DU BRUKER SUPER 10

Ekstra grov rengjøring: Blanding 1:3 – én del Super 10 blandet med tre deler vann i en sprayflaske.

Blodflekker

fukt flekkene med kaldt vann. Spray flekken med Super 10. Gni forsiktig og la Super 10 bli absorbert i noen få minutter. Vask som vanlig.

Ovner og griller

Varm ovnen til maksimalt 50 grader. Steng ovnen og spray med en konsentrert stråle. Hvis væsken fordampes (på grunn av oppvarming til mer enn 50 grader) fortsett sprayingen til ovnens vegger holder seg våte. La Super 10 virke i 5 minutter. Spray igjen. La Super 10 virke i ytterligere 15 minutter. Tørk av ovnen med en grov våt klut.

Motorer

Varm opp motoren, slå den av, spray med Super 10 inntil den er våt og la Super 10 virke i 5 minutter. Spray igjen og vent i 15 minutter før du skyller med høyt vanntrykk.

Merknad: Unngå å fukte fordeleren og andre elektriske deler.

Verktøy og maskiner

Spray og la Super 10 virke i noen minutter. Skyll og tørk av med klut.

Krom

Spray med Super 10, skrubb med en svamp eller børste og skyll nøye med vann. Tørk av kromdelene med et håndkle eller et pusseskinn for å få en skinnende rustfri overflate.

Skrapemerker

Bruk Super 10 og en børste for å fjerne skrapemerker.

Normal rengjøring: Blanding 1:10 – én del Super 10 blandet med ti deler vann i en sprayflaske.

For rengjøring:

 • Kjøkken- og baderomsoverflater så som vegger, fliser, benkeplater
 • Kofferter, kammer og børster.
 • Plastmaterialer og vinyl

Husk:

Når du rengjør f.eks. gamle malte kjøkkenskapdører, forsøk først å vaske et lite område på innsiden. Vask nedenfra og oppover. La ikke vaskeløsningen bli stående, tørk tørt umiddelbart. La heller ikke vaskeløsningen renne på overflaten.

Før rengjøring av lakkerte eller ulakkerte skapdører bør du under- søke produsentens anbefalinger. Også lakkerte overflater kan være ømfintlige for vann ettersom en del lakker puster og kan slippe gjennom fuktighet.

Flisfuger

Spray på. For å forenkle rengjøringen, la Super 10 virke i noen minutter. Rengjør så med en smal tannbørste eller en annen smal børste.

Blekkflekker

Spray og la Super 10 trenge gjennom og absorbere blekket.

Obs! Noen typer blekk inneholder en permanent farge og kan ikke fjernes. Super 10 fjerner således ikke stempel eller trykkfarger.

Tepper (og møbler, møbeltrekk og stoffer)

Viktig: Kontroller fargeektheten før du begynner. tfor å unngå vannflekker, bland Super 10 med destillert vann. På nye flekker, sug opp så mye du kan av flekken med en ren klut en eller to ganger. Spray forsiktig med Super 10. Vent 2–3 minutter inntil flekken er blitt absorbert. Sug opp igjen med en myk klut. Spray forsiktig igjen om nødvendig. Gni med fingrene eller med en børste på vanskelige flekker. Ved gjenstridige flekker er det mulig at behandlingen må gjentas. La det tørke. Bruk støvsuger når det er tørt. BLØT IKKE NED med Super 10.

Obs! Bruk Super 10 bare ved fjerning av små flekker. tfinn alltid ut hva slags type flekk det er og om Super 10 kan fjerne den.

Golv

Linoleum, kork, gummi, tre, klinker og vinyl.

Bruk 1–3 korker konsentrert Super 10 til 4 liter varmt vann av- hengig av graden av smuss. Rengjør golvet med en klut eller en mopp. Tørk tørt med en fuktig eller tørr klut. Skyll med rent varmt vann.

Flekker på klær

Viktig: Kontrollere fargeektheten og plaggets vaskeanvisning før du begynner!

Hjelper til fjerning av frukt-, kaffe-, te-, make-up-, og fettflekker på klær samt smuss på skjortekrager. Spray og la Super 10 virke i 15–20 minutter, vask så i maskin. Bruk en kraftigere blanding for gjenstridige flekker.

Obs! Bruk ikke Super 10 som sjampo når du vasker bilen. Super 10 kan imidlertid brukes når du vasker felger, kanaler, fronten, etc.

Generell rengjøring og oppfrisking

fjerner flekker, fingeravtrykk og lette filmer fra praktisk talt enhver behandlet overflate. Krom skinner, porselen har glans som nytt, apparater blir lyse og rene, veggbrytere, dørkarm og knapper og alt annet som blir akkurat en anelse skittent. Ganske enkelt spray på, tell til 10 og tørk av.

Spesielle egenskaper:
 • Industristyrke, likevel sikkert for deg og ditt hjem – ufarlig for alle overflater som tåler
 • Trestegs virkning – trenger gjennom, løser opp og suger til
 • Konsentrert – lite grann rekker
 • Skylles lett av – etterlater ingen klisne
 • Ikke brennbar – sikker i nærheten av varme og ild